Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišani jednorozi - Veliki plišani jednorog XXL igračka

Veliki Plišani Jednorozi - Veliki Plišani Jednorog XXL Igračka - Teddyway

Veliki plišani jednorozi - bok, ja sam jednorog!

Veliki plišani jednorozi - Najvjerojatnije si čuo različite bajke i priče o čarobnim Jednorozima? Ja sam jedan od njih! Možda nisam tako čaroban, ali definitivno Jednorog! Otkrit ću ti tajnu, jednorozi ne mogu živjeti sami, trebaju srodnu dušu, pa tražim najboljeg prijatelja! Nadam se da ga i ti tražiš! 

Mekan sam, jer se zaista volim grliti, nježan poput pera te pun radosti i sreće. Stoga obećam da će ti i najcrnjeg dana biti dobro sa mnom. Žurim se pripremiti za posebno putovanje na kojem ću pronaći tebe – mojeg najboljeg prijatelja! Zaista jedva čekam kada ću te moći upoznati, jer vjerujem da ćemo, kad se nađemo, odmah zavoljeti jedno drugo! 

Pozdrav, prijatelju, nadam se da ćemo se uskoro naći! 


Ajde da zajedno ljenčarimo! 

Veliki plišani jednorozi su puni iznenađenja! Iako izgledaju spretno i graciozno, najviše uživaju u ljenčarenju uz najboljeg prijatelja. Izležavajte se zajedno, jednorozi su najbolji suputnici u tome! Okružit će te svojim toplim i mekim tijelešcem, zbog čega ćeš se odmah osjećati sigurnije. 

Kad legneš u krevet, ne zaboravi sa sobom ponijeti svog Jednoroga! Bajke govore da su jednorozi vrlo odani svom najboljem prijatelju i štite ga od svakog zla. Stoga, Jednorog nikada neće dopustiti da ti loši snovi ometaju san! Ne zaboravi svog prijatelja čak i kad ljenčariš, jer će jednorog biti sretan uz tebe. 


Vrijeme je za zabavu! 

Kad se Jednorog pojavi u kući, kuća se odmah ispuni zabavom i srećom, a tužni dani bit će zaboravljeni! Jednorog će biti sretan ako s tobom može raditi različite stvari. Upoznaj Jednoroga svojim prijateljima, on će biti vrlo zadovoljan. Igrajte se skrivača, veliki plišani jednorozi to vole, iako nisu baš dobri u traženju. 

Krenite zajedno u avanturu! Obavezno pročitaj bajke svom novom prijatelju o drugim jednorozima, jer je to tako zanimljivo! Jednorog će uživati u svakoj minuti provedenoj s tobom i zahvalit će ti na tome svojom nježnošću i ljubavlju. Uostalom, tako je dobro kad imaš suputnika s kojim se možeš zajedno zabavljati, igrati, učiti i uživati.

Product added to wishlist