Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišane koale - Velika plišana koala XXL igračka

Velike Plišane Koale - Velike Plišane Koala XXL Igračka

Velike plišane koale - vok, ja sam koala! 

Velike plišane koale - Jesi li čuo za slatke životinje koje su vrlo slične mekim medvjedićima? To sam ja – Koala! Moje sivo i nježno krzno savršeno je za ugodne dodire, mekane šape su nezamjenjive za duge zagrljaje, a moj veliki crni nos... 

Pa, mislim da služi da se priviješ uz njega. Otkrit ću ti tajnu; koale su vrlo pristupačne! Stoga je moj najveći san upoznati najboljeg prijatelja s kojim mogu dijeliti ljubav i radost, pa čak i tjeskobu i tugu. Možda želiš biti moj prijatelj? 

Samoća nije pogodna za koale, stoga, prijatelju, idem k tebi! Pričekaj me, već žurim da se pripremim za najvažnije putovanje u životu na kojem ću te upoznati!


Velike plišane koale su majstori opuštanja! 

Znate li po čemu su poznate slatke koale? Svojom sposobnošću da ne rade ništa! Sjedenje, ležanje, ljenčarenje – to su najomiljenije aktivnosti koala! U ovom su području pravi profesionalci. 

Ove ljepotice mogu spavati satima, pa ako tražiš prijatelja koji uvijek odiše smirenošću, koale su sjajan izbor. Velike plišane koale imaju posebnu vještinu, znaju rastjerati i najtužnije misli svojom nježnošću i šarmom, a kad te misli nestanu, vrijeme je da malo ljenčariš uz najboljeg prijatelja! 

Što može biti bolje od privijanja uz mekano, nježno, ispunjeno ljubavlju i radošću stvorenje i jednostavnog zaboravljanja na sve brige i nevolje! 


Plišane Koale nisu samo poklon! 

Ove slatke i pune ljubavi koale nisu samo sjajan izbor za poklon koji će ispuniti kuću mirom i radošću, već i idealni suputnici! 

Koale se izrađuju isključivo od visokokvalitetnih materijala, tako da će vas godinama oduševljavati. Također, punilo za koale je antialergijsko, što osigurava sigurnost igračke. 

Budući da su Koale ne samo mekane i nježne, već i izdržljive i sigurne, možete ih koristiti čak i kao najdivniji jastuk na svijetu, udobnu ležaljku ili čak najslatkiju stolicu. Upotrijebite maštu, a ova će igračka postati ne samo izvrstan pratitelj vama i vašoj voljenoj osobi, već i prekrasan detalj kuće, koji definitivno neće proći nezapažen! 

Product added to wishlist