Veliki plišani lavovi - Veliki plišani lav XXL igračka


Veliki plišani lavovi pravi su kraljevi doma!

Veliki plišani lavovi - kralj zvijeri polako ustaje na sve četiri, trese svojom zlatnom grivom, duboko udahne, a onda se iz dubine grla probije glasan urlik. Svaki detalj ove impresivne životinje jednostavno odaje veličinu.

Stoga nije ni čudo što su veliki plišani lavovi toliko popularni. Vole ih i djeca i odrasli. Mališani najčešće biraju lavove za razne igre. S lavovima aktivno provode vrijeme, nose ih kao zaštitu i zaspu s lavovima kad su umorni. Hrabri lav ih noću štiti i omogućuje im da mirno sanjaju lijepe snove. S druge strane, odrasli kao detalj interijera biraju ovu plišanu igračku koja naglašava njihov snažan karakter.

Uostalom, većina karakterističnih detalja lava ogleda se u plišanim igračkama. Vjerojatno zbog toga mnogi žele dobiti djelić te veličine i hrabrosti. Uostalom, s razlogom se kaže “Hrabar kao lav”.


Grljenje plišanog lava čini san slađim

Ali nemojte pogriješiti i pogrešno razmišljati o lavovima, jer oni imaju drugu stranu, koja je vrlo slatka i ugodna. Jeste li znali da pravi lavovi mogu spavati ili se odmarati i do 20 sati dnevno? Nevjerojatna brojka! U divljini se lavovi mogu vidjeti kako leže na leđima s podignutim nogama ili drijemaju u hladu. Lavovi se međusobno ponašaju s puno ljubavi dok ljenčare.

Trljaju se glavama jedno o drugo i predu. Plišana kopija lava vjerojatno najbolje od svih igračaka odražava svog živog dvojnika. Uostalom, igračku nalazimo tamo gdje smo je i ostavili – leži na krevetu ili na zemlji. Pravi kralj sna. Pored takvog spavača i sam je mnogo lakše zaspati.


Na kojeg lika iz filma je sličan tvoj veliki plišani lav?

Lavovi su toliko veličanstveni da su vrlo često prikazani u raznim filmovima, serijama, pa čak iu crtićima. Svatko je vjerojatno vidio više od jedne verzije crtića "Kralj lavova" ili serijala legendarnog "Madagaskara".

Da ne govorimo o igranim filmovima "Kralj džungle", "Kronike iz Narnije", "Čarobnjak iz Oza". U svakom od ovih filmova lavovi igraju najistaknutije uloge, kao da im je suđeno da postanu zvijezde. Neka jedna takva zvijezda zasja i u vašem domu. Njegova svjetlina će vas zagrijati kada vam bude hladno. Mekano krzno plišanog lava ljubazno će vas priviti uz sebe kada poželite da vas zagrle.

A njegov dojmljiv izgled potaknut će vas na hrabre izlete i pomoći će vam da zaboravite sve strahove koji vas koče. Na kraju, imati lava kod kuće doista ćete poželjeti da, sklupčani zajedno, pogledate jedan ili drugi film o ovoj fascinantnoj životinji. Moći ćete pogoditi na koji lik vaš lav najviše podsjeća. Možda ćete ga čak i nazvati po ovom liku?


Plišani lavovi su drugovi u igri

Ne zaboravite da su lavovi vrsta mačića. Samo malo veće. Ali imaju isti gen razigranosti. Dakle, veliki plišani lavovi bit će izvrsni suputnici u igri. Dok se skrivate među cvijećem, zamislite da ste u šipražju savane i da vrebate plijen. Zajedno s lavom isprobat ćete čija se rika proširila na više kilometara. Uspoređivat ćete grive jedne drugima da vidite koja je duža i sjajnija.

A ti ćeš leći umoran i zamišljati da ti jarko sunce Afrike sja nad glavom. Ima puno igara. Osim toga, niste jedini koji bi vam se mogli svidjeti. Kaže se da svaka mačka sanja da bude lav. Dakle, ako kod kuće imate pravu mačku, to ćete moći provjeriti. Možda će plišani lav postati najbolji prijatelj ne samo vašem, već i vašem ljubimcu? Ili ćete možda svo troje smisliti zabavne igre?


Nježni zagrljaji kralja zvijeri

Kako bi odražavao svoju moć, plišani lav je izrađen od izdržljivih materijala koji zadržavaju svoj izvorni izgled čak i nakon nekoliko pranja. Snažni šavovi izdržat će i najglasniju graju tijekom igara. A meko krzno i nježna griva ušuškat će vas kada osjetite želju za odmorom.

Ovu igračku možete sigurno prisloniti uz lice jer je izrađena bez upotrebe materijala štetnih po zdravlje, a igračka je ispunjena detaljima od antialergijskih silikonskih vlakana.

Product added to wishlist