Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišani medvjedići - Veliki plišani medo xxl igračka

Veliki Plišani Medvjedići - Veliki Plišani Medo XXL Igračka - Teddyway

Veliki plišani medvjedići - bok, ja sam Teddy

Veliki plišani medvjedići - Veliki sam, mekan i nježan medvjedić. Nemam srce koje kuca, ali od ušiju do peta ispunjen sam ljubavlju. S nestrpljenjem ćekam da dođem kod tebe, jer znam da ćemo, čim se sretnemo, postati najbolji prijatelji koji će svaki trenutak provoditi zajedno. Imaš li ideje kako ćeš se igrati sa mnom? Moj je kofer, doduše, već spakiran!


Veliki plišani medvjedić je heroj

Budimo zajedno - Kad medo Teddy stigne kod tebe, kuća će se ispuniti ugodom i toplinom, jer će ovaj novi stanovnik biti tu u svim svakodnevnim situacijama. Kad budeš gledao film, uzmi Teddyja sa sobom, rado će te držati za ruku kad se bojiš, a sudjelujući u tvojem životu postat će beskrajno sretan. Teddy će se veseliti zajedno s tobom, a budeš li tužan, razveselit će te.

opusti mi da budem s tobom cijelo vrijeme - Medvjedić postaje tužan kad te dugo ne vidi. Stoga će mu biti jako drago ako bude imao priliku putovati s tobom. Park ili morska obala, vikendica ili čak neka druga zemlja postat će omiljeno mjesto medvjedića jer će on biti uz tebe. Kako je, doduše, lijepo imati u prirodi mekanog i nježnog suputnika koji te voli i koji će putovanje ispuniti još ugodnijim uspomenama.

Pažnja je moje drugo ime - Veliki plišani medvjedić Teddy je ispunjen ljubavlju koju zaista želi podijeliti s tobom. Ne budi škrt na zagrljajima, a on će ti zahvaliti na isti način. Pozovi ga u svoj krevet i on će postati najsretniji medo na svijetu, a dok ćeš slatko spavati, štitit će te od ružnih snova. Teddy će slušati sve tvoje misli, a možda ćeš mu čak i povjeriti svoje najskrovotije tajne, koje on nikome neće otkriti.


Vrijeme sreće

Teddyway nije ništa drugo nego ideja koja se temelji na dječjoj nostalgiji. Naši veliki plišani medvjedići Teddyji su slatki, mekani i poklon koji će zadovoljiti sve i koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj dar nema dobnu granicu, tako da se može prilagoditi bilo kojoj vama bliskoj osobi.

Tijekov vremena smo slušali želje kupaca i poboljšali svoj proizvod i njegov sadržaj. Sada kupci mogu odabrati medvjediće više različitih vrsta i veličina, s vrpcom željene boje, koja će se vezati oko vrata medvjedića, odabrati kutiju svojih omiljenih bombona, koja će se isporučiti zajedno s medvjedićem, a također odabrati i pakiranje za medvjedića - velike plišane igračke.

Svrha nam je uvijek bila i jest stvoriti darove koji će donijeti radost i ostaviti nezaboravan dojam. Želimo da svi imaju priliku osjetiti što znači priviti se uz mekanog, pahuljastog i ogromnog medvjedića, koji će postati najomiljeniji u svakoj kući.

Svojim strankama nudimo trajni poklon. Naši medvjedići su najkvalitetniji proizvodi, čiji će materijal izdržati ljubav najnestašnijih članova obitelji. Medvjedić će biti prekrasan poklon čak za one koji pate od alergije, jer je njegova mekana ispuna koja ne gubi oblik certificirana i udovoljava svim zahtjevima zdravstvene sigurnosti Europske unije.

Otkrit ćete da su veliki plišani medvjedići TeddyWay izvrstan način da izrazite brigu, ljubav, prijateljstvo ili simpatiju prema svojim najdražim ljudima!

Product added to wishlist