Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišane pande - Velika plišana panda XXL igračka

Velike Plišane Pande - Velike Plišane Panda XXL Igračka - Teddyway

Velike plišane pande - bok, ja sam panda! 

Velike plišane pande - Meko, crno-bijelo krzno, šarmantni crni nosić, beskrajni zagrljaji i more ljubavi – sve sam to Ja! Doći ću ti izravno iz sunčane Azije, pa nemoj ni sumnjati da će nam zajednički dani biti puni svjetlosti, topline i radosti, jer smo mi, pande, poznate ne samo po svom blagom karakteru, već i po svojoj beskrajnoj ljubavi prema najbližim prijateljima, i naravno, pristupačnosti! Nadam se da si spreman za susret sa slatkom velikom pandom? 

Mislim da i ti tražiš najboljeg prijatelja s kojim možeš podijeliti različite sretne uspomene, pa čak i tužne trenutke. Obećam da će svi dani uz mene biti zabavni i puni dojmova! Nadam se da ću te uskoro moći zagrliti i pružiti ti radost, prijatelju! 


Naše velike plišane pande 

Naše velike plišane pande - Meke, divne i beskrajno slatke pande koje proizvodimo prekrasan su poklon ne samo za najmlađe, već i za odrasle kojima je također uvijek bitno imati prijatelja koji može saslušati. Obećamo vam da ova igračka nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naše se pande izrađuju samo od visokokvalitetnih materijala, tako da su ove igračke izdržljive, što će vam omogućiti vrlo dugo uživanje u njima. 

Naše velike plišane pande bit će dostavljene: 

Brzo – uz pomoć kurira paket će biti dostavljen na vašu adresu koju ste naveli u Europskoj uniji u samo nekoliko dana. 

Izdržljive – naše su plišane pande izrađene tako da oduševe i odrasle i male, zbog toga smo odabrali samo visokokvalitetne i trajne materijale zahvaljujući kojima su igračke izdržljive, ali ne gube mekoću i nježnost. 

Sigurne – vaša je sigurnost naš prioritet, stoga se odabiru samo oni materijali koji su sigurni za vas i okoliš. Kako osiguravamo kvalitetu svake igračke, možete biti sigurni da tijekom igranja s pandom neće otpasti niti jedan dio. Također, punilo pande koje proizvodimo je antialergijsko, što osigurava nedvojbenu razonodu. 


Održavanje velikih plišanih Panda

Plišane igračke koje proizvodimo ne zahtijevaju nikakvo posebno održavanje, jer zbog posebnih materijala ne privlače prašinu. Ako je potrebno, dovoljno je oprati i osušiti pande. Također, kako bi se boja igračke zadržala što je duže moguće, preporuča se ne izlagati je izravnom sunčevom svjetlu.

Product added to wishlist