Veliki plišani pingvini - Veliki plišani pingvin XXL igračka

Veliki Plišani Pingvini - Veliki Plišani Pingvin XXL Igračka - Teddyway

Veliki plišani pingvini - bok, ja sam pingvin!

Veliki plišani pingvini - Najvjerojatnije si čuo različite priče i bajke o smiješnim pingvinima. Iznenadit ćeš se, ali ja sam jedan od njih! Kao što znaš, pingvini žive u vrlo velikim zajednicama, a samoća je naš najveći neprijatelj. Iz tog sam razloga odlučio potražiti Tebe – svog najboljeg prijatelja! 

Moje krzno je najnježnije na svijetu, tako da su mi zagrljaji najmekši! Osim toga, imam kljun, ali ne boj se, on služi samo za to da ti nježno raspuše kosu! I što je najvažnije, beskrajno sam nestrpljiv da te upoznam i pružim ti svu svoju ljubav i radost! Zbog toga nemoj sumnjati, kad obećam da ću i tvoj najtužniji dan ispuniti nježnošću i našim zvučnim smijehom. 

Već žurim da se spremim za najvažnije putovanje, jer je put sa Sjevera dugačak, a ja sam već nestrpljiv i želim te upoznati! 

Vidimo se uskoro, prijatelju! 


Beskrajna zabava! 

Veliki plišani pingvini su vjerojatno jedni od najzabavnijih bića, tako da ti definitivno neće dosaditi! Kada se Pingvin pojavi u tvojoj kući, kuća će biti ispunjena srećom, radošću i nezaustavljivim smijehom, jer ako još nisi čuo, pingvini su prekrasne šaljivdžije! Vole se zezati, a omiljena igra im je sustizanje, iako imaju vrlo kratke nožice. 

Kako usrećiti pingvina? Jednostavno. Provedi vrijeme s njim, igraj se s njim, uživaj u zajedničkom danu, a on će ti stostruko zahvaliti. Uronite u zajedničke svakodnevne avanture, jer je tako dobro biti s prijateljem koji će uživati u svakoj provedenoj zajedničkoj minuti i voljeti te svim svojim plišanim srcem. 


Večernji rituali! 

Nakon dana punog dojmova uz novog prijatelja, moraš se pravilno pripremiti za san. Veliki plišani pingvini su vrlo čiste životinje, pa im je umivanje omiljena stvar. Prije spavanja počešljaj kosu svog novog prijatelja, a on će ti u znak zahvalnosti razpuhati kosu svojim mekim pingvinskim kljunom! 

Na to su, doduše, navikli na svom Sjeveru! Također, ne zaboravi ispričati različite zanimljive, smiješne ili čak čudne priče ili bajke o drugim pingvinima koji kreću u rizične avanture, nakon čega će tvoj pingvin mirno spavati i sanjati najsretnije snove! 

Product added to wishlist