Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišani plamenci

Veliki Plišani Plamenci - Teddyway
Prikazuje 1-5 od 5 proizvoda

Bok, ja sam Flamingo!

Veliki plišani Flamingo – upadljiva boja, nježno perje i dobro raspoloženje – sve me to savršeno opisuje! Dolazim iz toplih krajeva, pa ovdje tražim prijatelja koji će me često grliti i neće mi dopustiti da se smrznem! Flamingosi su sjajni prijatelji i dobri članovi obitelji. 

Uskoro ćeš se u to uvjeriti, jer jako volim biti s prijateljem, pomagati mu u različitim životnim situacijama, i, naravno, najdraža zabava mi je šetnja, jer si vidio koliko su mi duge noge! 

Mi, flamingosi, jedni smo od najprijateljskijih bića na planeti i želimo pružiti svu svoju ljubav i radost tebi, prijatelju! Nadam se da ćemo se uskoro naći!


Naši veliki plišani Flamingosi

Naši lijepi, mekani i beskrajno nježni veliki plišani flamingosi savršen su izbor za poklon. Ova plišana igračka nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Flamingosi su izrađeni od izdržljivih materijala zahvaljujući kojima će ova velika plišana igračka oduševljavati godinama. 

Naši će veliki plišani flamingosi biti dostavljeni: 

Brzo – flamingosi će biti dostavljeni na adresu koju ste naveli u Europskoj uniji za samo nekoliko dana. A kurir će paket dostaviti do vrata! 

Izdržljivi – naši plišani flamingosi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, tako da su izdržljivi i podnose čak i najintenzivniju ljubav. Iz tog su razloga ove igračke trajne i izdržljive. 

Sigurni – za proizvodnju naših plišanih flamingosa odabrani su samo materijali koji su sigurni za djecu i okoliš. Budući da su svi proizvodi visoke kvalitete, možete biti sigurni da tijekom igre neće otpasti niti jedan dio. Punilo za flamingo je antialergijsko, tako da dijete tijekom igre ne osjeća ništa neugodno ili neke zdravstvene probleme. 


Održavanje velikog plišanog Flaminga 

Ovi veliki plišani flamingosi zahtijevaju malo održavanja. Dovoljno je ponekad oprati framingose u perilici ili ručno i osušiti. Zahvaljujući posebnim materijalima koji se koriste za proizvodnju igračaka, oni ne privlače prašinu, pa ne morate često prati svoje flamingose. 

Međutim, važno je napomenuti da kako flamingosima ne bi izblijedjela boja, preporučujemo da igračku čuvate od izravnog sunčevog svjetla. 

Product added to wishlist

Kako bismo osigurali kvalitetu navigacije na stranici te u marketinške svrhe koristimo kolačiće na našoj stranici koje možete isključiti u bilo koje vrijeme.