Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Veliki plišani slonovi - Veliki plišani slon XXL igračka

Veliki Plišani Slonovi - Veliki Plišani Slon XXL Igračka - Teddyway

Veliki plišani slonovi - bok, ja sam veliki plišani slončić!

Veliki plišani slonovi - Napravite mjesta za mekanog i nježnog slončića jer sam već ovdje! Nadam se da si spreman za golemi zagrljaj veličine slona koji će te okružiti ljubavlju, toplinom i, naravno, nježnošću. Moj najskrovitiji san je upoznati svog najboljeg prijatelja! 

Možda i ti sanjaš o tome! Nadam se da ćemo se uskoro upoznati i radujem se što ću te zagrliti i početi pričati različite priče, jer, ako još nisi čuo, slonovi su najbolji pripovjedači, jer imamo prekrasno sjećanje. S nestrpljenjem čekam putovanje k tebi, jer znam da ću upoznati prijatelja kojeg ću voljeti svim svojim plišanim srcem. Prijatelju, požuri se, jer te jako čekam! 


Plišani Slončići nisu samo poklon

Mekani i beskrajno nježni plišani veliki plišani slonovi nisu samo prekrasan izbor poklona zahvaljujući kojima će kuća biti ispunjena radošću i ljubavlju, već i idealan suputnik za dijete i ne samo. 

Slončići su izrađeni od trajnog materijala, iz tog se razloga mogu koristiti na različite načine: kao najnježniji jastuk na svijetu ili najmekša stolica na svijetu, a veliki plišani slon čak može postati prekrasno mjesto za popodnevni drijemež za najmlađe. 

Na koji će način slončići živjeti u vašoj kući, ovisi samo o vašoj mašti! 


Igračke koje nudimo

Za proizvodnju slončića odabiru se samo najkvalitetniji materijali, iz tog razloga slonovi privlače sve poglede. Pažljiva proizvodnja ovih plišanih igračaka omogućuje im da otkriju cjelovit i jedinstveni dizajn slončića koji će osvojiti i mališane i odrasle. 

Plišani veliki plišani slonovi doći će vam sami: 

Do samih vrata – diljem Europske unije, slončići će biti dostavljeni po kuriru za nekoliko dana izravno na adresu koju ste naveli. 

Visoka kvaliteta – naši slončići izrađeni su s ljubavlju i od najkvalitetnijih materijala koji su sigurni čak i za djecu. Iz tog je razloga igračka izdržljiva, čvrsta i podnijet će i najjače zagrljaje. Slonsko punilo ima antialergijska svojstva, pa se s njim mogu igrati i najmanji. 

Posebni – plišani slončići su prekrasan izbor originalnog poklona za velike i male. Njihovo meko i nježno tijelešce nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovi slončići omogućuju poklanjanje osjećaja koji će ispuniti srce primatelja dara srećom i radošću. 

Product added to wishlist