Veliki plišani tigrovi - Veliki plišani tigar XXL igračka

Veliki Plišani Tigrovi - Veliki Plišani Tigar XXL Igračka - Teddyway

Veliki plišani tigrovi - bok, ja sam tigar! 

Veliki plišani tigrovi - Najvjerojatnije si čuo zanimljive i veličanstvene priče o gracioznim Tigrovima? Moram te obradovati, ove su priče o meni! Možda nisam tako veličanstven i graciozan, ali pravi sam tigar! A kao što znaš, tigrovi ne vole biti sami, pa tražim svog najboljeg prijatelja! Možda si to ti? 

Moje krzno je mekano i nježno, tako da je savršeno za zagrljaj, a moje plišano srdašce puno je sreće i ljubavi koju želim podijeliti s tobom. Vjerojatno znaš da su tigrovi poznati po svojoj okrutnosti, ali ti uz mene neće prijetiti nikakva opasnost ili čak strašni snovi! U životu tigrova vrlo je važno pronaći najboljeg prijatelja s kojim će se igrati ili se jednostavno družiti. Žurim da se pripremim za put k tebi, prijatelju. Vidimo se uskoro! 


Igre i zabava! 

Veliki plišani tigrovi su pravi kraljevi zabave koji svakoga zaraze svojim dobrim raspoloženjem. Iako djeluju veličanstveno i ozbiljno, ali kad ih bolje upoznaš, nepopravljivi su veseljaci i duše svake igre. 

Šale i jurenje omiljene su aktivnosti tigrova, zato pripremi se za trčanje i zezanje! Krenite zajedno u avanturu! Upoznajte se bolje! A kad se umorite od zabave, ispričaj svom novom prijatelju priče o veličanstvenim tigrovima koji su svojom mudrošću pobijedili zlikovce. 

Vole takve priče! Tigrovima je uvijek drago društvo najboljeg prijatelja i zahvaljuju mu na tome svojom toplinom i ljubavlju. Uvijek je dobro biti zajedno! 


Ajde da se odmorimo! 

Iako su izvana tigrovi aktivni, više od svega vole ljenčariti! A da ljenčarenje bude zabavnije potrebno je prijateljevo društvo. Tigrovi su beskrajno odani svojim prijateljima, iz tog će razloga biti sretni samo što će moći provoditi vrijeme s tobom, čak i dangubeći! Vidjet ćeš da nikada nisi imao tako dobrog suputnika uz kojeg bi ti se rado ljenčarilo. 

Lezite, nasmijte se do suza ili jednostavno sjedite u tišini. Nije bitno kako provodite vrijeme zato što ćete biti zajedno i uživati u svakom trenutku, jer za to postoje prijatelji! 

Product added to wishlist