Veliki plišani zečići - Veliki plišani zeko XXL igračka

Veliki Plišani Zečići - Veliki Plišani Zeko XXL Igračka - Teddyway

Veliki plišani zečići - bok, ja Sam zeko!

Veliki plišani zečići - Mislim da sigurno znam puno priča o spretnim i brzim zečićima. Možda nisam toliko spretan, ali sam pravi dugouhi zeko! Kao što znaš, zečići žive u velikim jatima punim prijatelja, jer su nam ljubav i prijateljstvo vrlo važni. Stoga te želim primiti u svoj krug prijatelja! 

Vjeruj mi, nitko nema tako mekano i nježno krzno kao ja. A kamoli duge uši koje su savršeno prilagođene za slušanje smiješnih priča ili čak vrlo tužnih priča. Otkrit ću ti tajnu, moj pahuljasti zečji rep može odagnati i najtužnije raspoloženje. I što je najvažnije, zaista se radujem našem susretu, jer sa sigurnošću znam da ćemo postati najbolji prijatelji! 

Pričekaj me, jer već žurim da se pripremim za važno putovanje tvojem domu! Neću dugo ostati, jer smo mi, zečići, vrlo brzi! 

Vidimo se, dragi moj prijatelju! 


Vrijeme je za zabavu! 

Veliki plišani zečići su najzabavniji i najenergičniji od svih životinja, zato budi siguran da neće ostati vremena za tugu i loše osjećaje! Čim zeko stigne u tvoju kuću, kuća će biti ispunjena radošću i zabavom. Možda ne znaš, ali zečići su najbolji za igru, mogu se satima igrati s tobom, a kad ponestane snage, vole se priviti uz svog najboljeg prijatelja uz kojeg se osjećaju sigurno i smireno, te utonuti u sladak san. 

Zeko će biti vrlo sretan bude li mogao jednostavno provoditi vrijeme s tobom, bez obzira zabavljate li se ili samo sjedite ili idete na put. Vjeruj mi, oni su divni pratitelji! I što je najvažnije, zečići vole iz svog malog srca, najvjerniji su i vrlo odani prijatelji! 


Prije spavanja! 

Nakon zabavnog dana uz novog prijatelja, moraš se pravilno pripremiti za spavanje. Veliki plišani zečići su pravi pedanti, pa im je umvanje omiljena stvar. Pomozi zečiću da razmsi svoje mekano krzno, opere bijele zube, a on će ti zahvaliti štiteći tvoje snove! 

Zečići su također vrlo znatiželjni i divni slušatelji, pa će rado saslušati tvoje priče i bajke. Naravno, najviše vole priče o hrabrim zečićima i njihovim nestašnim avanturama! Valjda znaš da su zečići ponekad takve kukavice, pa kad ugasiš svjetlo, ne zaboravi ga zagrliti! 

Product added to wishlist