Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Velike plišane žirafe - Velika plišana žirafa XXL igračka

Velike Plišane Žirafe - Velika Plišana Žirafa XXL Igračka - Teddyway

Velike plišane žirafe ravno iz savane u vaš zagrljaj!

Velike plišane žirafe - ovu životinju nećete zamijeniti ni s kim. Ima dugačak graciozan vrat, vitke noge, pjegavo krzno, dražesne trepavice i velike oči pune dobrote. Da, to je prekrasna žirafa. Najviši sisavac na svijetu, koji može narasti i do 5,5 metara. Gotovo da biste mogli pogledati ravno u oči ako biste formirali kulu od tri osobe.

Čak su i novorođene žirafe više od većine ljudi. Dakle, žirafa je pravi model životinjskog svijeta. Elegantno hoda modnom pistom savane. Vjerojatno sanjate o žirafi koja šeta po vašem domu? Ispada da je sve moguće. Sve što trebate učiniti je željeti!


Žirafa koja stane kod kuće

Nitko vam, očito, ne bi dopustio da kod kuće držite pravu žirafu. Ne samo da ne bi prošla kroz vrata, već bi i razbila krevet pokušavajući se udobno smjestiti, a na kraju bi vam pojela sve cvijeće. Dakle, imamo bolje rješenje - plišanu žirafu. Možda to nije žirafa originalne veličine, koja se može vidjeti u prirodi. Ipak, i dalje je riječ o igrački impozantnih dimenzija, koja će svojom ljupkošću zarobiti svačije srce.

Takvu žirafu možete slobodno pokloniti kao poseban poklon, koji pokazuje iskrenu pažnju prema drugoj osobi. A nakon što nekome kupite žirafu, sigurno ćete je poželjeti imati i kod sebe. Osim toga, savršen je dodatak ne samo u domu, već iu dječjim sobama, igraonicama ili bilo kojem drugom prostoru koji želite učiniti ekskluzivnim. Velike plišane žirafe ovim će prostorima dati dašak egzotike.


Svaka igračka ima svoju osobnost

Sve žirafe su jedinstvene! Ne postoje dvije žirafe s istim mrljama na krznu, kao što ne postoje dvije osobe s istim otiscima prstiju. Otisci prstiju svake osobe su jedinstveni. Osim toga, plišane žirafe jedinstvene su po svojim osobnostima. Uostalom, svi koji udome veliku plišanu žirafu provode puno vremena s njom: plešu, igraju se, spavaju s njom, gledaju filmove, slikaju se (barem jednom dnevno), isprobavaju razna jela, putuju u najudaljenije čarobne zemlje , čak i potražite utjehu kod žirafa kada su teška vremena.

Obično se na tom putu dogode zanimljive priče. S vlastitom igračkom stvaraju neopisivu vezu. Uz pomoć plišane žirafe možete čak razviti svoju kreativnost. Na primjer, smislite najmanje 20 mjesta koja bi žirafa htjela posjetiti. Ili stvorite priču za svako mjesto na žirafi. A sada prebrojite sva ta mjesta. Koliko mjesta ima? Odmah ćete osjetiti da ste potpuno angažirani u ovoj aktivnosti i da ste sve dnevne brige ostavili negdje daleko. Dakle, plišana žirafa je više od obične igračke. To je jedinstvena osobnost koja s vama putuje kroz život.


Plišana žirafa najbolji je prijatelj u snu

Uz plišane žirafe nikada vam neće biti dosadno. Zašto? Jer im treba jako malo sna. U divljini žirafe spavaju od 10 minuta do 2 sata. Zamislite da vam treba tako malo odmora, a ostatak vremena možete provesti igrajući igrice. To bi bilo super! Ali ljudi moraju duže spavati. Na kraju krajeva, san je vrlo važan za oporavak naše snage. A velike plišane žirafe posebne su po tome što spavaju isto koliko i njihov vlasnik.

I uvijek vrlo smireno. Niti jedna plišana žirafa neće hrkati poput bučnog traktora i probuditi vas usred lijepog sna. To jamčimo! Naprotiv, ne samo da neće smetati, već će vam i pomoći da lakše zaspite. Brže ćete se smiriti i opustiti nakon što zagrlite tako mekanu i pahuljastu igračku.


U izradi igračaka pozornost se posvećuje važnim detaljima

U izradi plišanih žirafa puno se pažnje posvetilo kvaliteti materijala, trajnosti i autentičnosti detalja. Žirafa će ostati u izvrsnom stanju i nakon mnogo godina spavanja, plesanja ili igranja raznih igara s njom. Njegovi čvrsti šavovi izdržat će i najintenzivniju zabavu.

Tkanine su prikladne za višekratno pranje. Kuglice koje se koriste za punjenje žirafe su antialergijske, a cijela igračka je robusna, au isto vrijeme mekana i simpatična. Sve te stvari omogućuju da se vrlo lako zaljubite u tako jedinstvenu igračku.

Product added to wishlist