1. Cijena dostave artikla varira ovisno o zemlji odredišta i veličini narudžbe.

2. Ukoliko je kupac voljan primiti predmet u svoje mjesto prebivališta, dužan je dati točnu adresu s naznakom broja stana i kuće, ulice, grada, države i kontakt telefona .

3. Predmete će dostaviti kurirska služba.

4. Nakon prijenosa artikla kuriru obavijestit ćemo vas SMS porukom ili e-mailom.

5. Prije dolaska u mjesto stanovanja dostavljač će Vas telefonom ili SMS porukom obavijestiti o planiranom vremenu dostave.

6. Vrijeme isporuke:
– Rok dostave za cijelu Hrvatsku: 3-5 radnih dana.
– Vrijeme isporuke u ostale zemlje Europske unije: 2-5 radnih dana.
– Vrijeme isporuke izvan Europske unije: 4-12 radnih dana.

7. Vrijeme isporuke može potrajati do 14 radnih dana za veleprodajne ili snižene narudžbe proizvoda (narudžbe s 5 ili više proizvoda u jednoj košarici).

8. Ovaj rok isporuke ne vrijedi ako artikal po izboru kupca nije na zalihi ili u slučaju nepredviđenih okolnosti za koje prodavatelj nije odgovoran.

9. Kupac je dužan naručene artikle preuzeti osobno ili ih preuzima osoba navedena u podacima za dostavu. U ostalim slučajevima kupac nema pravo na reklamaciju da je artikal isporučen pogrešnoj osobi.

10. Prodavatelj se ne smatra odgovornim za isporuku artikala ako artikli nisu isporučeni ili nisu isporučeni na vrijeme, a za kašnjenje ili pod okolnostima za koje je odgovoran kupac snosi odgovornost kupac.

11. Roba se isporučuje preko: Sjedinjenih Država, Kanade, Litve, Latvije, Estonije, Poljske, Finske, Austrije, Belgije, Češke, Danske, Luksemburga, Nizozemske, Francuske, Slovačke, Njemačke, Velike Britanije (Ujedinjeno Kraljevstvo), Italije, Hrvatska, Slovenija, Švedska, Mađarska, Irska, Bugarska, Grčka, Španjolska, Portugal, Rumunjska, Švicarska, Norveška, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija.

* Roba se isporučuje i izvan SAD-a, Kanade i Europske unije. Za detalje o specifičnim troškovima dostave pogledajte web stranicu procesa kupnje proizvoda ili nas kontaktirajte na e-mail info@teddyway.hr ili nam pošaljite kontakt poruku na stranici s kontaktima.

12. Naše proizvodne dostavne tvrtke: DHL Global, DPD Europe, Postnord, Venipak.

Product added to wishlist