1. Sastavljanje kupoprodajnog ugovora

1.1. Kupoprodajni ugovor između kupca i prodavatelja smatra se valjanim kada kupac potvrdi konfiguriranu košaricu s adresom za dostavu artikla, odabere najprikladniji način plaćanja te se upozna s internim pravilima elektroničke trgovine.


2. Prava kupca

2.1. Kupac ima pravo kupovati artikle u ovoj elektroničkoj trgovini u skladu s navedenim pravilima i internim uvjetima elektroničke trgovine.

2.2. Kupac ima pravo raskinuti kupoprodajni ugovor s elektroničkom trgovinom “Teddyway”. Ukoliko je kupac voljan raskinuti ovaj ugovor, dužan je o tome obavijestiti prodavatelja pisanim putem (e-mailom), uz naznaku razloga povrata artikla i broja narudžbe najkasnije 7 dana od dana dostave artikla. Ugovor o prodaji ne može se raskinuti u određenim slučajevima navedenim u zakonodavstvu EU i Republike Litve.


3. Obveze kupca

3.1. Kupac je dužan platiti punu cijenu za odabrane artikle.

3.2. Kada je artikal isporučen, a kupac odbije primiti isporučene artikle bez davanja razumnog objašnjenja ili u slučaju da adresa koju je kupac naveo nije točna, kupac je dužan podmiriti trošak poštarine koji se određuje prema težini artikla. paket.

3.3. Kupac koji koristi usluge elektroničke trgovine Teddyway suglasan je i dužan se pridržavati ovih pravila i odredbi kupoprodajnog ugovora.

3.4. Kako bi kupac mogao platiti artikl koji kupuje kupac mora navesti broj narudžbe artikla.


4. Prava prodavatelja

4.1. U slučaju posebnih okolnosti prodavatelj ima pravo privremeno ili u potpunosti prekinuti rad elektroničke trgovine bez prethodne obavijesti kupcima.

4.2. Prodavatelj ima pravo jednostrano promijeniti ove uvjete bez prethodnog upozorenja.

4.3. Ako kupac odabere artikl platiti unaprijed, a ne izvrši plaćanje u roku od 7 dana, prodavatelj može odbiti izvršiti narudžbu.

4.4. Prodavatelj zadržava pravo otkazivanja narudžbe u bilo kojem trenutku i zbog bilo kojih uvjeta pod uvjetom da prodavatelj kupcu vrati puni iznos koji je uplaćen.


5. Obveze prodavatelja

5.1. Prodavatelj će osigurati odgovarajuće uvjete za korištenje elektroničke trgovine.

5.2. Prodavatelj se obvezuje naručene artikle dostaviti na adresu i načinom dostave koju odredi kupac.

5.3. Pod određenim okolnostima kada prodavatelj ne može isporučiti artikl po izboru kupca, ponudit će drugi artikl, no u slučaju da kupac odbije prihvatiti ponuđeni artikl, prodavatelj je dužan vratiti novac na žiro račun. naznačeno od strane kupca u roku od 7 radnih dana.


6. Isporuka predmeta

6.1. Za dostavu artikala odgovoran je prodavatelj ili od strane prodavatelja ovlaštena osoba.

6.2. Kupac je dužan provjeriti stanje artikla zajedno s prodavateljem ili osobom ovlaštenom od strane prodavatelja.

6.3. U slučaju bilo kakvog oštećenja paketa, kupac može odbiti primiti paket uz naznaku u isporuci.

6.4. Sve informacije o dostavi - Stranica s informacijama o dostavi.


7. Vraćanje artikla

7.1. Proces vraćanja predmeta podliježe naredbi br. 217 od 29. lipnja 2001. ministra gospodarstva Republike Litve “U vezi s odobrenjem Pravila za vraćanje i zamjenu predmeta”.

7.2. Artikl koji kupac vraća prodavatelju mora biti u originalnom pakiranju i neoštećen.

7.3. Predmeti se vraćaju na adresu koju je naveo prodavatelj. U slučaju da je artikal neprikladn za uporabu zbog loše kvalitete, troškove povratne poštarine snosi prodavatelj.

7.4. U slučaju da se artikal vraća zbog loše kvalitete, prodavatelj je dužan isti zamijeniti novim artiklom dobre kvalitete. Ukoliko prodavatelj nema traženi artikl na zalihi, kupcu se vraća novac.


8. Odgovornost

8.1. Kupac snosi odgovornost za svoje radnje učinjene prilikom kupovine u trgovini “Teddyway”.

8.2. Kupac se ne smatra odgovornim za informacije postavljene na drugim stranicama čak i ako elektronička trgovina “Teddyway” navodi reference na takve stranice.

8.3. U slučaju da je nastala šteta, odgovorna strana dužna je nadoknaditi štetu oštećenoj strani.


9. Slanje informacija

9.1. Sva pitanja i poruke šaljite na e-mail adresu navedenu u elektroničkoj trgovini ili pozivom na navedeni broj telefona.

9.2. Prodavatelj će kupcu poslati sve podatke na e-mail adresu koju je naveo prilikom narudžbe.


10. Završne odredbe

10.1. Ovi uvjeti podliježu zakonodavstvu EU i Republike Litve.

10.2. Izgled, veličina i boja svih proizvoda mogu se malo razlikovati od fotografija prikazanih u internetskoj trgovini.

10.3. Sporovi koji se tiču provedbe ovih uvjeta rješavat će se pregovorima. U slučaju neuspješnih pregovora, sporovi će se rješavati u skladu sa zakonodavstvom EU i Republike Litve.

Product added to wishlist