1. Opće odredbe

1.1. Ovdje navedena politika privatnosti utvrđuje glavne metode prikupljanja, upravljanja i pohranjivanja osobnih podataka na elektroničkoj trgovini “Teddyway”.

1.2. Ova politika privatnosti podliježe Uredbi Europske unije o zaštiti osobnih podataka i drugim zakonima koji štite privatnost.

1.3. Slanjem svojih podataka u elektroničku trgovinu “Teddyway” slažete se s korištenjem i upravljanjem tim podacima u svrhe definirane ovom politikom privatnosti.


2. Pohrana, prikupljanje i upravljanje osobnim podacima

2.1. Elektronička trgovina “Teddyway” funkcionira u skladu sa sljedećim glavnim načelima upravljanja osobnim podacima:

2.2. Osobni podaci prikupljat će se u zakonite i namjeravane svrhe.

2.3. Osobni podaci pohranjuju se na razdoblje koje nije dulje od razdoblja definiranog dokumentima EU koji uređuju pravnu zaštitu osobnih podataka.

2.4. Osobnim podacima upravljaju isključivo oni zaposlenici koji su upoznati s ugovorom o povjerljivosti podataka i to su potvrdili svojim potpisom.

2.5. Sve informacije o osobnim podacima kojima se upravlja smatrat će se povjerljivima.


3. Zaposlenici elektroničke trgovine “Teddyway” razumjet će važnost osobne privatnosti. Osobni podaci klijenta (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail adresa i svi drugi podaci navedeni u obrascu za registraciju ove elektroničke trgovine) prikupljaju se, upravljaju i pohranjuju u sljedeće svrhe:

3.1. Generiranje narudžbi klijenata za artikle i njihova implementacija.

3.2. Generiranje financijskih dokumenata.

3.3. Organiziranje dostave artikala.

3.4. Ispunjavanje ostalih ugovornih obveza.


4. Prijenos osobnih podataka trećim stranama

4.1 Zaposlenici elektroničke trgovine “Teddyway” moći će prenijeti osobne podatke klijenta trećim osobama samo u slučajevima navedenim u članku 2.2.

4.2. Osobni podaci se prenose trećim stranama isključivo u skladu sa zakonodavstvom Europske unije.


5. Kolačići

5.1. Elektronička trgovina Teddyway koristi kolačiće koji kupcima omogućuju pristup svim uslugama koje ova elektronička trgovina nudi.

5.2. Dok kupac koristi “Teddyway” elektroničku trgovinu, kolačići se spremaju na uređaj (preglednik) klijenta koji koristi ovu internet stranicu.

5.3. Osobni podaci prikupljeni pomoću kolačića koristit će se za provođenje marketinških i remarketing kampanja te za generiranje raznih statističkih podataka koji su neophodni za nesmetano pružanje usluga koje nudi ova elektronička trgovina.

5.4. Klijent ima pravo izbrisati dio ili sve spremljene kolačiće ili ne dati suglasnost za pohranjivanje kolačića na uređaj koji koristi, no u tom će slučaju neke funkcije koje stranica nudi postati nedostupne.

5.5. Korištenjem usluga koje nudi elektronička trgovina “Teddyway” Klijent pristaje na instaliranje kolačića u sustav pregledavanja koji je trenutno u upotrebi.

5.6. Klijent ima pravo poništiti takvu suglasnost promjenom postavki internetskog preglednika.


6. Promjena pravila i završnih odredbi

6.1. “Teddyway” ima pravo u potpunosti ili djelomično promijeniti ova pravila o privatnosti bez prethodne najave. Daljnjim korištenjem elektroničke trgovine “TeddyWay” obvezujete se pridržavati ovih pravila. Sporovi koji se tiču politike privatnosti rješavat će se pregovorima, au slučaju neuspješnih pregovora, sporovi će se rješavati u skladu sa zakonodavstvom EU i Republike Litve.

Product added to wishlist