MedvjedićI od ruža – MedvjedićI od cvijeća

Medvjedići Od Ruža – Medvjedići Od Cvijeća - Teddyway

Ružini medvjedići najbolji su izbor! 

Šarmantan, kvalitetan i posebno atraktivan medvjedić izrađen od ruža prekrasan je i jedinstven poklon koji će godinama podsjećati primatelja na emocije doživjele tijekom praznika. Osim toga, ovi medvjedići od ruža mogu biti alternativa cvjetnom aranžmanu! 

Zbog svojstva materijala od kojeg su izrađeni medvjedići, mogu se darovati i najmanjima! Djeca mogu sigurno uživati u medvjedićima od ruža, budući da su svi njihovi dijelovi čvrsto pričvršćeni, a materijal od kojeg su proizvedeni medvjedići ne predstavlja prijetnju za zdravlje mališana! 

Bez sumnje, ružini medvjedići mogu oduševiti bilo koga: dijete, djevojku, suprugu, majku ili drugu voljenu osobu.


Medvjedići od ruža nisu samo Poklon!

Šareni medvjedići od ruža nisu samo sjajna ideja za poklon! Zbog svog posebnog i modernog izgleda, medvjedići se mogu koristiti kao ukrasni ili detalji interijera. 

Medo od ruža definitivno će postati privlačan predmet kao ukras kuće ili čak kao estetski detalj na vjenčanju koji će vam pomoći stvoriti neku vrstu emocija ili razigranosti. Medvjedić od ruža može postati puno više od preslatkog poklona! 


Po čemu se naši Medvjedići od ruža razlikuju od ostalih? 

Za proizvodnju medvjedića koristimo samo visokokvalitetne materijale. Iz tog razloga korištene 3D ruže izgledaju posebno prirodno i stvaraju efekt pravog cvijeća. Sve ruže su ručno odabrane. Zahvaljujući ručnom radu stvara se cjelovit lik medvjedića, što mu daje jedinstvenost i šarm. 

Naši medvjedići od ruža stići će k vama: 

Do samih vrata – uvjeravamo vas da ćete medvjediće diljem Europske unije primiti u roku od nekoliko dana izravno do svoje kuće ili na drugu navedenu adresu. 

Visoke kvalitete – čak i najmanji dijelovi medvjedića vrlo su izdržljivi i podnijet će čak i stalne zagrljaje. Medvjedić od ruža oduševljavat će vas tijekom više godina, jer korišteno cvijeće ne gubi oblik i boju. 

Jedinstveni – Ovi medvjedići stvaraju priliku za iznenađenje i izražavanje ljubavi i pažnje na drugačiji način. Emocije stvorene prilikom darivanja medvjedića od ruža živjet će još dugo, baš kao i sam medvjedić. 


Održavanje ružinog medvjedića 

Ovi medvjedići od ruža ne zahtijevaju neko posebno održavanje. Dovoljno je ponekad obrisati prašinu s latica ruža, a medvjedić će opet izgledati kao nov! 

Materijali koji se koriste za stvaranje medvjedića su posebni, ne privlače prašinu i vrlo se lako čiste. Međutim, kako biste zaštitili medvjedića od blijeđenja, preporuča se da ga ne izlažete izravnim sunčevim zrakama. 

Product added to wishlist